Voorjaarsconcert door Gemengd koor Scampolo en La Jeunesse

Gemengd koor Scampolo, dat al bijna 40 jaar bestaat, wil u ook dit voorjaar weer verrassen met een mooi concert op een zondagmiddag.Om een afwisselend geheel te verkrijgen, hebben wij het koor La Jeunesse uit Kaatsheuvel uitgenodigd om deze middag samen met ons te verzorgen. We hebben gekozen voor een heel mooie locatie, namelijk de kapel van het Cenakel.

Zoals trouwe bezoekers van Gemengd koor Scampolo gewend zijn, brengen wij een aantal heel mooie, licht-klassieke en eigentijdse muziekstukken, evenals musicalliederen. In de afgelopen maanden zijn weer enkele mooie liederen aan het repertoire toegevoegd. Het koor wordt begeleid door onze dirigent Peter Ligthart en onze nieuwe pianiste Munira Yakunina.

In 46 jaar tijd groeide het voormalige kerkkoor uit tot de veelzijdige zanggroep La Jeunesse. Het is een hechte groep van zosanitized_by_modx& #39n 40 enthousiaste zangers en zangeressen. Onder leiding van een professionele dirigente en toetseniste brengt het koor eigentijdse, lichte muziek, waaronder pop, Nederlandstalig, close harmony, Afrikaans en gospel. Er wordt voortdurend gewerkt aan nieuw repertoire. Het koor beschikt over uitstekende solisten. Een aantal arrangementen is speciaal voor La Jeunesse gemaakt, waardoor bekende liedjes verrassend meerstemmig uitgevoerd worden. Het koor La Jeunesse wordt begeleid door dirigente Liesbeth Koppens en pianiste Marleen Smans.

Het voorjaarsconcert op zondag 2 april vindt plaats in het Cenakel, Cenakel1 te Tilburg. Aanvang: 14:00. Parkeren op het transferium achter het Bastion Hotel.

De toegangsprijs bedraagt € 10,00. Kaartjes zijn in de voorverkoop te bestellen bij Resie van Gorp (Scampolo), tel.013-4556171 en op nr. 0634586309 (La Jeunesse).

Bekijk ook eens onze websites: www.scampolo.nl  en www.lajeunesse.nl.

wanneer 2 april 2017 | 14:00 uur
locatie Cenakel, Cenakel 1 Tilburg
entree € 10,00
website http://www.scampolo.nl www.lajeunesse.nl
publicatie: 07/02/2017, categorie:
Vorige pagina