Concert Verrassende Ontmoetingen Ned Symfonisch Accordeon Orkest en Harmonieorkest Concordia Obbicht

Voorjaarsconcert Verrassende ontmoetingen in Factorium Podium Kunsten Tilburg op zondag 19 maart 2017 om 14.30 uur met Nederlands Symfonisch Accordeon Orkest en Harmonie orkest Concordia Obbicht. 

Het Nederlands Symfonisch Accordeon Orkest (NSAO) is opgericht in 2008 en staat onder leiding van dirigent Tim Fletcher, destijds nog onder de naam "REL". In 2015 heeft het orkest besloten de naam te veranderen in Nederlands Symfonisch Accordeon Orkest. Die naam maakt meteen duidelijk dat het orkest ambitieus is, en geeft een sterke aanwijzing voor het soort muziek, dat gespeeld wordt. Het is een voor Nederlandse begrippen groot accordeonorkest, bestaande uit 30 accordeonisten uit het hele land.

Na de pauze heeft  Harmonie Orkest ‘Concordia’ uit Obbicht onder leiding van dirigent: Alex Schillings de volgende composities op de lessenaar staan. 1. Alla Marcia uit ‘Wilhelm Tell’ van Gioacchino Rossini/Edmond Jonghmans. 2. Concert Fantasy ‘LaTraviata’ van Giuseppe Verdi/Donato Lovreglio   Solist Ger Hubens op klarinet. 3. Chaconne in e mineur          van Dietrich Buxtehude, 4. Musical Apolo Amando Blanquer Ponsoda.5. The Unknown Journey van Philipp Sparke. Kaarten in de voorverkoop Euro 12,50 en aan de kassa Euro 15,00. Reserveringen en kaartverkoop tel 06-44661379. Website www.verrassendeontmoetingen.nl  

 

 

 

wanneer 19 maart 2017 | 14:30 uur
locatie Factorium Podium Kunsten Ingang Bisschop Zwijsenstraat Tilburg
entree € 15,-
website http://verrassendeontmoetingen.nl
publicatie: 24/02/2017, categorie:
Vorige pagina