Voorjaarsconcert Die Walddrum Musikanten

Net terug van de wintersport, waar u op een traditionele heimat-abend genoten heeft van de Oostenrijkse sfeermuziek, of verlangt u terug naar de oergezellige uitzendingen van Musikantenstadl of de glorietijd van Ernst Mosch? Dit is dé gelegenheid om nog een paar uur na te genieten.

Op 9 april vult kapel Die Walddrum Musikanten vanaf 14.00 uur de grote zaal van Hotel De Druiventros met warme Egerländer- en Bohmische klanken.

De toegang is zoals gewoonlijk gratis, de “wirt” van de druiventros schenkt u graag een kopje koffie, biertje of een goed glas wijn in, maar natuurlijk zijn er ook de marketentsters die u graag voorzien van een echte Oostenrijkse Schnaps.

Die Walddrum Musikanten brengen u een combinatie van bekende meesterwerken, maar dit jaar hebben ze onder de bezielende leiding van “kapelmeisters” Willem de Wit en Dennis Nonnemaker hun repertoire uitgebreid met vele nieuwe stukken, die ze u graag ten gehore brengen.

U vindt Hotel de Druiventros aan de Bosscheweg 11 te Berkel Enschot, het parkeren is er gratis. De Schnaps staat koud en de instrumenten zijn gepoetst, dus we ontvangen u graag voor een gezellige Brabantse muziekmiddag met een stevige scheut Tirol.

Kijk ook eens op onze facebookpagina Die Walddrum Musikanten

 

wanneer 9 april 2017 | 14:00 uur
locatie Hotel De Druiventros Berkel Enschot
entree € 0,-
website http://www.diewalddrummusikanten.nl
publicatie: 15/03/2017, categorie: ,
Vorige pagina