On Stage speelt Musicals in Concert

Vrijdag 24 en zaterdag 25 november wordt de Werkplaats Amateurkunst Tilburg omgebouwd naar het decor voor de nieuwste productie van Musicalvereniging On Stage: ‘Musicals in Concert’. Een spetterend concert vol musicalmuziek, begeleid door een live rockband.

 

Dit seizoen slaan we een andere koers in met On Stage. We presenteren een musical concert met nummers uit twee bekende producties. De muzikale lijn van deze producties zal de basis zijn voor het concert. Het verhaal van de producties wordt op een concertante manier gebracht. We vertellen dus wel degelijk het verhaal van de productie maar de muziek is daarbij het uitgangspunt in plaats van de gesproken teksten. In concertante vorm kun je echt focussen op het type muziek en het verhaal wat je over wilt brengen. Hiermee wordt het niet alleen een leuke avond muziek, maar ook een avond die u aan het denken zet.

 

De cast bestaat uit 28 enthousiaste spelers die samen een gevarieerd gezelschap vormen.

De artistieke en muzikale leiding is in handen van Carla Lagarde-de Waal, de regie en choreografie wordt verzorgd door Geertje Hochstenbach. Met 3 nominaties op zak voor de voorgaande productie ‘Into the Woods’ beloofd dit wederom een spektakel te worden.

 

Bestel nu je kaarten!

Kaarten zijn te bestellen via www.onstage-tilburg.nl/kaartverkoop.

wanneer 24 november 2017 t/m 25 november 2017 | 20:30 uur
locatie Werkplaats Amateurkunst Tilburg
entree € 18,50
website http://www.onstage-tilburg.nl
publicatie: 07/11/2017, categorie: ,
Vorige pagina