The Passion in Concert

Muziekvereniging Andara uit Tilburg presenteert:

The Passion in Concert

Muziekvereniging Andara brengt op Goede Vrijdag 30 maart een muzikaal eerbetoon aan het gelijknamige televisie programma The Passion, samen met Popkoor Prestige, solisten Linda Schrik, René Habraken en Marjon Dries, pianist Frans Oomes en Tilburgs stadsdichter Onias Landveld. De muzikale leiding van dit concert is in vertrouwde handen van dirigent Bjorn van Pruijssen.

The Passion in Concert is een concert dat is gebaseerd op het paasverhaal. In het bijzonder de laatste uren van het leven van Jezus. Samen met de solisten , het popkoor, pianist en Tilburgs verteller/stadsdichter Onias Landveld giet Muziekvereniging Andara dit verhaal in een groots modern en muzikaal spektakel. Op deze manier willen zij iedereen op een moderne manier kennis laten maken met het verhaal van Jezus Christus en zijn laatste uren.

Dirigent Bjorn van Pruijssen aan het woord:

“The Passion in Concert” muzikaal vormgeven en dirigeren; wat een bijzonder evenement!

Van scratch af aan begonnen; repertoire samenstellen, maar ook zoeken naar solisten, koor, pianist en last but not least de verteller; we hebben stuk voor stuk fantastische muzikale en artistieke partners gevonden om er een heel bijzondere, speciale happening van te maken.

Het belooft een sfeervolle avond te worden waarin de bezoekers het passieverhaal beleven in woord en muziek. We hebben geweldige muziekstukken en bekende songs uitgekozen en laten bewerken die een eigen licht zullen werpen op de verschillende thema’s in het lijdensverhaal.

Ik kijk enorm uit naar het concert zelf, maar geniet ondertussen ook al volop van de voorbereidingen en de repetities die in volle vaart van start zijn gegaan!

Het wordt zeker een avond die je niet mag missen!

Dit spektakel bijwonen? Dat kan!

Toegangsprijs

De kaarten zijn te koop voor € 15,00 via:http://www.theaterstilburg.nl/evenementen/7346/muziekvereniging-andara.

Datum

Goede vrijdag 30 maart 2018
Aanvang concert: 20.30 uur

Locatie

Concertzaal van Theaters Tilburg Louis Bouwmeesterplein 1 Tilburg

Meer informatie: www.andara.nl/passion

wanneer 30 maart 2018 | 20:30ur
locatie Concertzaal Theaters Tilburg
entree € 15.-
website http://www.andara.nl/passion
publicatie: 22/01/2018, categorie:
Vorige pagina