2 producties voor de prijs van 1 bij Theatergroep de la Scène

Theatergroep de la Scène speelt voor u 2 bijzondere producties.U krijgt van ons 2 producties voor de prijs van 1 in een avondvullend programma.Vrijdag 22 februari en zaterdag 23 februari speelt De La Scene in de LOFT.Ringbaan-Oost 8-17 te Tilburg. Aanvang: 20:00u. Ticket: €10,- in de voorverkoop en €12,- aan de kassa. Tickets verkrijgbaar via: https://eventix.shop/qckqdqzr of bestel ze via Turn on JavaScript! of bel naar 013-5701945

De Jossen  regie Maartje van der Meij?De Jossen lijken een rotsvast bestaan te leiden. Ze genieten samen, dansen samen en leven samen. Wanneer uitkomt dat er onderling wel degelijk meer gedeeld wordt dan alleen dat, lijkt dit hen parten te spelen. Wat volgt is ongemak, pijn, eenzaamheid en zelfs de dood..

Aluta   regie Maria van Deutekom?Aaltje (Aluta) word door haar man Heino naar de markt gestuurd om haar vogels te verkopen. Maar de verkoop gaat niet vlot. Uiteindelijk lukt het, door een oude bekende, haar buit kwijt te raken. Maar wel op krediet. Aaltje gaat het vieren met spijzen en vooral veel wijn in plaatselijke herberg. Misschien iets teveel wijn..?Maar was dat wel een oude bekende? En heeft ze haar vogels wel verkocht??Daar kom je maar op een manier achter in deze middeleeuwse klucht met een boodschap die nog steeds van toepassing is!

Zien wij u eind februari?

wanneer 22 februari 2019 t/m 23 februari 2019 | 20:00 uur
locatie de Loft, Ringbaan-Oost 8-17 Tilburg
entree € 12,- aan de kassa, € 10,- in de voorverkoop
website https://eventix.shop/qckqdqzr
publicatie: 25/01/2019, categorie:
Vorige pagina