Doe mee aan de Cultuurnacht 2012

Dè gomme viere!
Er komt een tweede Cultuurnacht waar je als groep of individu aan kan deelnemen. Deze nacht vol cultuur vindt plaats in het centrum van Tilburg op zaterdag 27 oktober (de dag dat de klok verzet wordt). Art-fact is gevraagd om het amateurkunstprogramma van deze nacht te organiseren en die plannen zijn volop in de maak. Onder de naam ‘Dè gomme viere’ (knipoog naar de titel Beste Amateurkunst Gemeente van Nederland) organiseert Art-fact een feestelijke amateurkunstroute in de Nieuwlandstraat. Willen jullie optreden in bijvoorbeeld een huiskamer, hal, tuin, winkeletalage of op straat? Meld je dan aan.

Aanmelden
Belangrijk: meld je zo snel mogelijk en uiterlijk 10 september aan.
Er is helaas een geselecteerd aantal plaatsen beschikbaar (en omwille van de organisatietijd hanteren we onder voorbehoud het principe wie het eerst komt, het eerst maalt). Natuurlijk begrijpt Art-fact dat de meeste amateurkunstgroepen vanwege de vakantie in de zomerperiode even stilliggen, maar i.v.m. de nog beschikbare organisatietijd (t/m 27 oktober) kunnen we deze aanmeldingsperiode helaas niet verschuiven. Art-fact heeft dit aangegeven bij de organisatie van de Cultuurnacht. Via o.a. deze oproep willen we toch iedereen de mogelijkheid geven zich aan te melden.

Doe ook mee!
Zien jullie een optreden, expositie of performance tijdens de Cultuurnacht wel zitten? Geef het door via Turn on JavaScript!. Meer informatie over het programma volgt zodra er meer bekend is.

publicatie: 19/07/2012
Vorige pagina