Blazersklas klarinet

Orkest L’Aventure Musicale is in oktober 2012 gestart met een spetterende slagwerkworkshop in De Boemerang. Dit jaar gaat ze in februari 2013 starten met de kinderen van BSO Boemerang, BSO Koolhoven en BSO Meander met een muziekproject. Het project is bedoeld om jongeren vanaf acht jaar te enthousiasmeren samen muziek te maken. Vanaf 22 februari 2013 start de blazersklas klarinet. Iedere vrijdag komt er een muziekdocent in groepsverband klarinetles geven aan de kinderen, wekelijks in de periode februari t/m mei (m.u.v. schoolvakanties). De muziekdocent zorgt voor klarinetten zodat de kinderen thuis kunnen oefenen. Bij voldoende aanmeldingen worden de blazersklassen uitgebreid met o.a. trompet en fluit. Na een paar maanden repeteren in de blazersklas willen we met de kinderen gaan optreden in de binnenstad.

Als ze nog steeds enthousiast zijn en de basis te pakken hebben, kunnen ze aansluiten bij het jeugdorkest van L’Aventure Musicale dat momenteel in oprichting is. Daarnaast is het mogelijk om individueel of in een kleine groep (2 à 3) muziekles te krijgen om naar een hoger niveau te komen. Na circa twee/drie jaar is het mogelijk om in Orkest L’Aventure Musicale te komen spelen.

Er is nog ruimte voor meer kinderen om mee te doen, ook als je niet op de BSO zit. Heb je zin om met ons mee te doen, geef je dan zo snel mogelijk op via Turn on JavaScript! of neem contact op met Annemarie Eversdijk via 06-51917241.

wanneer 22 februari 2013 | Van 15:30 tot 16:15 uur
locatie De Boemerang, Rijperkerkstraat 2, 5035 BR te Tilburg
entree € 50,-
website http://aventuremusicale.nl
publicatie: 06/02/2013, categorie:
Vorige pagina