Brabantse Kunstbende Finale

Kunstbende is dé wedstrijd voor jong creatief talent in Nederland. Op 24 april vindt de Brabantse finale plaats in de Verkadefabriek en W2 Poppodium in ‘s-Hertogenbosch. Deze middag gaat Brabants talent met elkaar de strijd aan en bepaalt een professionele jury welke talenten deel gaan nemen aan de landelijke finale op 18 juni 2016 in Tivoli Vredenburg in Utrecht. Kom langs en ontdek aanstormend talent op het gebied van muziek, fashion, theater & performance, film, dans, taal en beeldende kunst. Meedoen is ook nog mogelijk!

Iedereen tussen de 13 en 18 jaar kan meedoen. Je maakt een act van maximaal 5 minuten (DJ’s draaien een set van 15 minuten) waarmee je zonder auditie mee doet aan de Brabantse Kunstbende voorronde. Ken of ben je iemand tussen 13 en 18 jaar en wil je meedoen? Dat kan! Kijk op www.kunstbende.nl voor meer informatie. Deelname is gratis.

Om 17.30 uur vindt de prijsuitreiking plaats in de concertzaal van W2 Poppodium. Naast alle optredens bieden we een tof randprogramma met o.a. virtual reality brillen en een workshop grime. Verder kun je je uitleven in de Instabus en bij de ‘Hub Towers’ waar je je eigen songs maakt. Op de website van kunstbende is het programma te vinden.

wanneer 24 april 2016 | 12.30
locatie Verkadefabriek & W2 Poppodium 's-Hertogenbosch
entree €5,-
website www.kunstbende.nl/noord-brabant
Vorige pagina