BuurtBühne in het Zuiderkwartier

Art-fact en ContourdeTwern presenteren de BuurtBühne. Elke editie van de BuurtBühne is een mix van diverse kunstdisciplines zoals zang, dans, toneel, graffiti, fotografie of beeldende kunst. 

Programma van deze BuurtBühne
Op vrijdag 25 maart is er een nieuwe editie van de BuurtBühne in MFA Zuiderkwartier. Zangduo OOK-goed staat dan op het podium aan de Wassenaerlaan 38. Zij zingen liedjes uit de jaren 50 en 60, maar ook moderne toppers. De zaal in het Zuiderkwartier gaat om 19.30 uur open. OOK-goed treedt vanaf 20.00 uur op. Toegang is gratis.

WAK: BuurtBühne-Estaffette
Tijdens de Week van de Amateurkunst van 28 mei t/m 5 juni zal elke dag een wijkcentrum een podium bieden aan amateurkunstenaars. Kijk voor meer informatie op deze pagina.

Achtergrondinfo BuurtBühne
In wijken en buurten zit enorm veel (amateur)kunsttalent. Art-fact en ContourdeTwern willen dit talent een podium bieden en presenteren daarom in diverse wijkcentra de BuurtBühne. Naast korte optredens, kan een BuurtBühne ook bestaan uit exposities, try-outs en sneak previews. Zo maak je als bezoeker kennis met de amateurkunstenaars, kunststudenten en kunstprofessionals uit je eigen buurt en wijk. Doe je zelf aan amateurkunst? Dan is de BuurtBühne een mooie gelegenheid om te ontdekken welke groepen in je buurt repeteren of met amateurkunst aan de slag zijn.

Deelnemen aan de BuurtBühne
Wil je liever zelf optreden of exposeren of ken jij amateurkunstenaars of buurtbewoners die graag meedoen aan de BuurtBühne? Bijvoorbeeld voor het promoten van een amateurkunstgroep, voor het peilen van reacties tijdens een try-out of gewoon als extra expositie- of optreedmogelijkheid. Meld je dan aan voor deelname aan de BuurtBühne! Informeer via Turn on JavaScript! van ContourdeTwern naar de mogelijkheden of kijk op www.art-fact.nl/buurtbuhne voor meer informatie. 

wanneer 25 maart 2016 | 19.30 uur
locatie MFA Zuiderkwartier, Wassenaerlaan 38
entree gratis
website http://www.art-fact.nl/buurtbuhne
Vorige pagina