BuurtBühne nieuwjaarseditie

Art-fact en ContourdeTwern presenteren de BuurtBühne. Elke editie van de BuurtBühne is een mix van diverse kunstdisciplines zoals zang, dans, toneel, graffiti, fotografie of beeldende kunst. 

Programma van deze BuurtBühne
Deze editie van de BuurtBühne is een speciale Nieuwjaarseditie. De zaal in wijkcentrum Heyhoef opent op zondag 10 januari om 14.00 uur.

Achtergrondinfo BuurtBühne
In wijken en buurten zit enorm veel (amateur)kunsttalent. Art-fact en ContourdeTwern willen dit talent een podium bieden en presenteren daarom in diverse wijkcentra de BuurtBühne. Naast korte optredens, kan een BuurtBühne ook bestaan uit exposities, try-outs en sneak previews. Zo maak je als bezoeker kennis met de amateurkunstenaars, kunststudenten en kunstprofessionals uit je eigen buurt en wijk. Doe je zelf aan amateurkunst? Dan is de BuurtBühne een mooie gelegenheid om te ontdekken welke groepen in je buurt repeteren of met amateurkunst aan de slag zijn.

Deelnemen aan de BuurtBühne
Wil je liever zelf optreden of exposeren of ken jij amateurkunstenaars of buurtbewoners die graag meedoen aan de BuurtBühne? Bijvoorbeeld voor het promoten van een amateurkunstgroep, voor het peilen van reacties tijdens een try-out of gewoon als extra expositie- of optreedmogelijkheid. Meld je dan aan voor deelname aan de BuurtBühne! Informeer via Turn on JavaScript! van ContourdeTwern naar de mogelijkheden of kijk op www.art-fact.nl/buurtbuhne voor meer informatie. 

wanneer 10 januari 2016 | 14:00 uur
locatie Wijkcentrum Heyhoef, Kerkenbosplaats 1 Tilburg
entree gratis
website http://www.art-fact.nl/buurtbuhne
Vorige pagina