BuurtBühne Wijkcentrum ’t Sant

Art-fact en ContourdeTwern presenteren de BuurtBühne. Elke editie van de BuurtBühne is een mix van diverse kunstdisciplines zoals zang, dans, toneel, graffiti, fotografie of beeldende kunst. 

Programma van deze BuurtBühne
De band Soul in One en het koor Meepessant zijn op openingstoer en openen ook de BuurtBühne in 't Sant. Dat wordt weer swingen...

WAK: BuurtBühne-Estaffette
Tijdens de Week van de Amateurkunst van 28 mei t/m 5 juni zal elke dag een wijkcentrum een podium bieden aan amateurkunstenaars. Kijk voor meer informatie op deze pagina.

Achtergrondinfo BuurtBühne
In wijken en buurten zit enorm veel (amateur)kunsttalent. Art-fact en ContourdeTwern willen dit talent een podium bieden en presenteren daarom in diverse wijkcentra de BuurtBühne. Naast korte optredens, kan een BuurtBühne ook bestaan uit exposities, try-outs en sneak previews. Zo maak je als bezoeker kennis met de amateurkunstenaars, kunststudenten en kunstprofessionals uit je eigen buurt en wijk. Doe je zelf aan amateurkunst? Dan is de BuurtBühne een mooie gelegenheid om te ontdekken welke groepen in je buurt repeteren of met amateurkunst aan de slag zijn.

Deelnemen aan de BuurtBühne
Wil je liever zelf optreden of exposeren of ken jij amateurkunstenaars of buurtbewoners die graag meedoen aan de BuurtBühne? Bijvoorbeeld voor het promoten van een amateurkunstgroep, voor het peilen van reacties tijdens een try-out of gewoon als extra expositie- of optreedmogelijkheid. Meld je dan aan voor deelname aan de BuurtBühne! Informeer via Turn on JavaScript! van ContourdeTwern naar de mogelijkheden of kijk op www.art-fact.nl/buurtbuhne voor meer informatie. 

wanneer 8 april 2016 | avond
locatie wijkcentrum 't sant
entree geen
publicatie: 21/03/2016, categorie: ,
Vorige pagina