BuurtBühne

Art-fact en ContourdeTwern presenteren: de BuurtBühne.

BuurtBühne: voor wie
In wijken en buurten zit ontzettend veel talent. Dit talent verdient een podium: de BuurtBühne. 
Tijdens de BuurtBühne kunnen amateurkunstenaars, buurtbewoners, kunststudenten, kunstprofessionals (o.a. band, koor, muziekgezelschap, beeldend kunstenaars, dans-, musical- en toneelgroepen) optreden of exposeren in één van de Tilburgse wijkcentra: in jouw buurt of juist in een andere wijk. 

Kort optreden
Of je nu zingt, danst, toneel speelt, muziek maakt of aan de slag bent met fotografie, graffiti of beeldende kunst: de BuurtBühne is de ideale plek om jouw werk te presenteren. Hierbij is d
e BuurtBühne een mooie gelegenheid om je vereniging of groep onder de aandacht te brengen. Je kunt aankomende activiteiten promoten en uitproberen of een nieuwe voorstelling in de smaak valt. Wie weet ontmoet je wel een aantal nieuwe leden uit de wijk. 

Eigen voorstelling/activiteit
Heb je zelf een mooie voorstelling op de planning staan, wil je een try-out organiseren of wil je exposeren of optreden in het wijkcentrum op een andere datum. Dat is ook mogelijk onder de vlag van de BuurtBühne. Informeer via Dionne Rijnen van ContourdeTwern naar de mogelijkheden.
Doe ook mee en meld je aan!


Meer informatie over de BuurtBühne