Cirque de Musique: Komt dat zien!

Komt dat zien, komt dat zien!

Het Seniorenorkest Tilburg presenteert op woensdag 21 oktober (’s avonds, aanvang 20.00 uur) en donderdag 22 oktober (’s middags, aanvang 14.00 uur) in het MIDI-theater in Tilburg een groots circusconcert! Direct al bij binnenkomst in dit prachtige theater zult u het circusgevoel ervaren: met beeld, geluid en live-acts komt u direct in de sfeer.  Het Seniorenorkest Tilburg zal – onder leiding van dirigent Jan Hermans- zijn beste muzikale circusbeentje voor zetten. Na een spetterende opening zal met medewerking van een keur aan artiesten de voorstelling zijn vervolg krijgen.

Op het programma staat typische circusmuziek zoals A Day at the Circus, Zirkusfantasie en Salto Mortale, maar ook goud-van-oud zoals You’ll Never Walk Alone, Queen-Medley. De presentatie is in handen van Tilburger Peer de Graaf. Peer is een bekende entertainer, die het publiek graag bij de voorstelling betrekt en ook enkele liederen samen met het orkest zal presenteren. De enthousiaste dames van het duo Janneke & Carlijn zullen, naast stemmige musicalsongs, ook modern werk ten gehore brengen, zoals bijv. Valerie, Happy en  A Night Like This. De jongleurs van WeJuggle zorgen voor de theatrale elementen en vertonen diverse circusacts. Na afloop van het concert is er een muzikale nazit, zodat u onder het genot van een hapje en een drankje nog kunt nagenieten van deze geweldige voorstelling. 

Kaarten  zijn verkrijgbaar via Turn on JavaScript!. Stuur een mail onder vermelding van datum, aantal kaarten, (evt. benodigde rolstoelplaatsen), naam en adresgegevens. Betaling via ING bankrekening NL96 INGB 0009 5987 70 t.n.v. Seniorenorkest Tilburg o.v.v. naam en adresgegevens. Kaarten worden u na ontvangst van betaling toegestuurd.

Meer informatie over het concert, het programma en de kaartverkoop via de website.

Bekijk hier de flyer

wanneer 21 oktober 2015 om 20:00 uur en 22 oktober om 14.00 uur
locatie Midi Theater
entree € 10,-
website http://www.seniorenorkesttilburg.nl/cirque-de-musique
publicatie: 17/09/2015, categorie: ,,
Vorige pagina