Creatievelingen gezocht voor FeelGood Market in Spoorzone013

In Eindhoven is het al een groot succes en daarmee komt de FeelGood Market vanaf 4 mei naar de Wagenmakerij in de Tilburgse Spoorzone.

De FeelGood Market is een bruisende markt vol Design, Art, Fashion, Duurzaamheid, Streekproducten, Vintage, Sieraden, Lifestyle, Kids stuff, Lekkere ( bio) hapjes en drankjes en mooie, handgemaakte, originele, eigenzinnige creaties van geïnspireerde ontwerpers, ambachtslieden en creatievelingen. Meestal aangeboden door de maker zelf. Met daarnaast live- muziek, een lounch terras, workshops entertainment en theater.

De organisatie van FeelGood Market is op zoek naar:
Originele, eigenzinnige, gepassioneerde creatievelingen, ambachtslieden, designers, culinaire tovenaars, makers, kunstenaars, muzikanten, performers en acteurs die hun producten/ kunsten aan het publiek willen tonen en/of verkopen.

Dit kan door middel van:

  • een performance tot vermaak van het publiek (en jezelf). Denk aan Muziek, Circus, Theater, Dans e.d.
  • het geven van een workshop waardoor je het publiek (denk ook aan kinderen) betrekt bij hetgeen jij uit wil dragen. De organisatie biedt je hiervoor een gratis plaats.
  • een kraam op de markt waar je je producten en/of creaties kunt verkopen, tonen en promoten.
  • een kraam met heerlijke zelfgemaakte hapjes die de kwaliteit en originaliteit hebben om naar een breder publiek te verspreiden.
  • een manier die jij verzint en die past binnen het FeelGood Concept.

Over FeelGood Market
De FeelGood Market in Eindhoven trekt iedere 3e zondag van de maand gemiddeld 5000 bezoekers. Met deze markt wil de organistie ouderwetse gezelligheid terugbrengen, opgepimpt met een flinke dosis vakantiesfeer, creativiteit, lekker eten, inspiratie en muzikaliteit. Creatievelingen wordt daarnaast een kans geboden zich aan publiek te tonen en bezoekers op een laagdrempelige manier actueel betrekken in (streek) creativiteit, inspiratie en kunst. Everything to make you Feel Good!

De eerste editie van de Tilburgse FeelGood Market is op zondag 4 mei van 12.00 tot 18.00 uur in de Wagenmakerij in de Spoorzone. De entree is gratis! Voor meer informatie zie de website van FeelGood Market: www.feelgoodmarket.nl

Bron: Spoorzone013.nl en feelgoodmarket.nl

publicatie: 12/03/2014
Vorige pagina