Cultcafé 6e editie

Op dinsdag 15 oktober strijkt de 6e editie van het Cultcafé weer neer in 013; de meest bijzondere plek voor Tilburgse jongeren die actief zijn met hun talent. Het Cultcafé bundelt de drivekracht van talentvolle jongeren met het enthousiasme en kennis van gevestigde Nederlandse professionals, op alle vlakken. Talentvolle jongeren in muziek, theater, dans of bijvoorbeeld organisatoren presenteren zich op het Cultcafé. Deze editie heeft de organisatie van het Cultcafé een Trekpleister gestrikt die momenteel in de Nederlandse Top 10 staat: Mr. Probz met zijn nummer Waves.

Mr. Probz draait al een hele tijd mee in de wereld; door samenwerkeningen met artiesten zoals bijvoorbeeld The Opposites (Sukkel Voor De Liefde), kent Mr. Probz de entertainment branche maar al te best. Op het Cultcafé laat Mr. Probz zich aan de tand voelen en licht ervaringen uit zijn leven en carriere toe.

Daarnaast presenteert Sticks zijn favoriete act (Henning) op het Cultcafé, wordt Erwin Schellekens (festivaldirecteur en programmeur van Festival Mundial) publiekelijk geïnterviewd en treedt het lokaal aanstormende talent Hardnekkig op. Naast dit professionele programma betreden ontzettend veel jonge talenten het podium en komen bijvoorbeeld nieuwe projecten uit Tilburg aan bod die door jongeren worden opgezet.

Bron: www.joepvangorp.nl 

wanneer 15 oktober 2013 | 20.30 uur
locatie Poppodium 013, kleine zaal
entree gratis
publicatie: 12/09/2013, categorie: ,,
Vorige pagina