De 13e van de maand juli

Als je in de vakantie nog niets te doen hebt in het laatste weekend voor de Tilburgse kermis dan zijn er door mede Tilburgers genoeg leuke culturele activiteiten georganiseerd zodat je met het (hopelijk) lekkere weer niet binnen hoeft te zitten.

Art-fact geeft je voor elke maand een update wat er te doen is op cultureel gebied op de 13e van de maand. Dus houd de website in de gaten, maar vergeet ook zeker niet de website van Het Jaar 013 te checken! De TAFV maakt het hele jaar door foto’s van de 013 activiteiten. De expositie is te bekijken vanaf de 13e maand.

  • Spiegeltent

Ooit stond er een. Een spiegeltent. In het Wilhelminapark. Vaudeville in het stadsgroen. Theater en muziek in een parade-achtige omgeving. Een doorslaand succes was het. En dachten een paar mensen: we moeten zo zoiets doen in Het Jaar 013. En daar zijn ze nu volop mee bezig. Hoe het gaat worden? Dat zal moeten blijken. Maar het enthousiasme is er alvast. En daarmee begint altijd veel moois…

Wanneer: Zaterdag 13 juli 013

  • Delta Team

Speciaal voor Het Jaar 013 heeft de Fontys Hogeschool voor de Kunsten een Delta Team in het leven geroepen. Een clubje talentvolle studenten, die steeds op de 13e van de maand iets bijzonders doen in de stad. Een culturele interventie. Al dan niet aanhakend bij een ander initiatief. Niemand weet nu nog waar en hoe, maar dat het spraakmakend wordt, dat staat wel vast. Hou de openbare ruimte in de gaten!

Waar: Verrassing
Wanneer: Ergens op de 13e van de maand

  • Thuis bij Zeus

Zeus Hoenderop is een creatieve duizendpoot. Hij was nachtburgemeester van Tilburg, stimuleert talentvolle beeldend kunstenaars met zijn Leerling/Meesterprojecten en verzorgt – in samenwerking met museum De Pont – inspirerende  bijeenkomsten in dat mooie museum. Tien kunstacademies werken met hem samen, en dat levert steeds weer een verrassend programma op. Speciaal voor Het Jaar 013 verzorgt hij een interactief programma, op wiselende locaties. Wat die avonden zullen brengen? Dat weet nu nog niemand. Maar Zeus een beetje kennende: iets bijzonders wordt het zeker!

Waar: Elke maand ergens anders (wordt bekendgemaakt via www.zeushoenderop.com)
Wanneer:
Elke 13e van de maand, aanvang 19.00 uur
Entree:
Gratis
Info:
www.kunstpodium-t.com

wanneer 13 juli 2013
website http://hetjaar013.nl
publicatie: 07/02/2013, categorie:
Vorige pagina