Doe mee met ART-workshops in wijkcentrum Heyhoef

Tilburg, In het kader van Reeshof Cultuurt organiseert Ateliers Reeshof Tilburg (AR.T), een collectief van kunstenaars uit de wijk, verschillende workshops in diverse disciplines.

Naast het schilderen met acrylverf is er het maken van ‘monotype’ schilderwerk, het opkneden van keramiek en digitale fotografie. Monotype is een eenmalige afdruk  van een schildering op glas.

De workshops starten zondag 28 oktober om 13.00 uur en worden afgesloten om 16.00 uur. Tussendoor is er een koffie- en theepauze. De benodigde materialen voor de workshops acryl schilderen, monotype schilderen en keramiek zullen aanwezig zijn. Voor de workshop fotografie dienen de deelnemers zelf hun (digitale) fototoestel mee te nemen. Er kunnen maximaal 10  personen deelnemen per workshop, dus schrijf snel in.   

Belangstellenden kunnen zich voor 22 oktober opgeven via het e-mailadres Turn on JavaScript! onder vermelding van de gewenste workshop. Deelnemers krijgen een bevestiging via email die tevens als toegangsbewijs voor de workshops zal gelden.

De kosten voor deelname aan een workshop bedragen 5 euro voor materialen en consumptie. Dit bedrag dient vooraf te worden betaald. Informatie hierover staat in de bevestigingsmail die u ontvangt bij aanmelding.

wanneer 28 oktober 2012 | 13:00 uur
locatie wijkcentrum Heijhoef, Kerkenbosplaats 1
entree € 5,- voor materiaal en consumptie
publicatie: 17/10/2012, categorie: ,
Vorige pagina