Droomconcert DROMEN OP MUZIEK

Het droomconcert op zaterdagavond 1 december vormt de feestelijke en sfeervolle afsluiting van het project ‘Dromen op muziek’ van Stichting Muziek Nu. Zes Nederlandse componisten kregen de opdracht een werk te schrijven voor pianotrio, geïnspireerd door poëzie met als rode draad ‘Dromen’. De werken beleven hun (wereld)première tijdens het concert en worden uitgebracht op cd. Geniet van deze nieuwe muziek door het pianotrio en de kleurrijke koorklanken van het groot kamerkoor met goede amateurzangers in deze verwachtingsvolle tijd van Sinterklaas en Kerst!

 

Trio Landini

Jenny Spanoghe (viool) - Geert De Bièvre (cello) - Paul Hermsen (piano)

 

Componisten

Arjan van Baest - Erik Desimpelaere - Evert van Merode - Br. Kris Oelbrandt - Ralf Pisters           - Nicoline Soeter

 

Projectkoor o.l.v. Arjan van Baest

De visser van Ma Yuan (van Merode) - La Neige (Le Flem) - Var inte rädd (Sixten) – Illumination (Van Landeghem) - Alleluia (Thompson) - Comfort ye (van Baest) - Rorate (van Merode) - Van de maan en de wind (van Merode) - Zie de maan in een ander licht (van Baest)

 

Stichting Muziek Nu

Deze Tilburgse Stichting laat nieuwe muziek schrijven voor professionals en amateurs en presenteert deze op een fantasievolle manier aan het publiek. Passie voor muziek, vernieuwing en speelsheid staan daarbij altijd centraal. www.muziek-nu.nl

 

 

Wanneer:          zaterdagavond 01 december

Locatie:             Het Cenakel, Tilburg (Cenakel 1, 5022 KK)

Entree:              € 17,50 € 15,00 VVK € 12,50 studenten

Website:           www.muziek-nu.nl

wanneer 1 december 2018
publicatie: 11/10/2018, categorie: Geen
Vorige pagina