Elke 13e van de maand: Open Podium

Elke 13e van de maand is er een gloednieuw Open Podium in Tilburg: ‘Links van het LED-scherm'. Vrijdag 13 september is er weer een nieuwe editie van Links van het LED-scherm. Tijdens dit open podium laten muzikanten, dichters, toneelspelers, singer-songwriters, dansers en andere (podium)kunstenaars hun talenten zien in de ‘huiskamer’ van Art-fact en Factorium (Koningsplein 11a).


Van nieuw tot gevestigd talent: bezoekers krijgen een gevarieerde mix aan podiumkunsten voorgeschoteld met optredens door zowel groepen als individuen. Dit maakt Links van het LED-scherm een afwisselend programma met steeds korte acts van circa tien tot vijftien minuten. Tijdens de komende editie zie je onder meer een indrukwekkende monoloog en maak je kennis met ‘Acoustic Punk Rock’.

Links van het LED-scherm startte in het vorige culturele seizoen in het kader van het jaar 013 als nieuw open podium van Tilburg. In dit seizoen keert het culturele open podium terug. Er zijn edities op 13 en 26 oktober, 13 november en 13 december.

Het programma start om 19.30 uur en duurt tot circa 21.30 uur, uitloop tot na de opgegeven tijd is mogelijk. De locatie bevindt zich zoals de naam doet vermoeden links van het led-scherm, het gebouw van Factorium Podiumkunsten (Koningsplein 11a Tilburg). Meer informatie staat op www.factorium.nl of www.art-fact.nl. Houd ook Twitter en Facebook in de gaten. Inschrijven voor een of meerdere edities van Links van het LED-scherm is nog mogelijk (ook voor cursisten en amateurkunstgroepen) via een e-mail naar Turn on JavaScript!.

wanneer 13 september 2013 | van 19:30 tot 21:30 uur
locatie Factorium Podiumkunsten, Koningsplein 11a, (zijkant Bisschop Zwijsenstraat) Tilburg
entree Gratis
website http://facebook.com/LinksVanHetLedScherm
publicatie: 21/02/2013, categorie:
Vorige pagina