Elke 13e van de maand: Open Podium

Laatste editie Links van het LED-scherm in Het Jaar 013

Wat startte als initiatief in het teken van het Jaar 013, is uitgegroeid tot een vast moment op de kalender; elke 13e van de maand organiseren Factorium Podiumkunsten en Art-fact servicepunt voor amateurkunst het open podium Links van het LED-scherm. Vrijdag 13 december wordt de reeks afgesloten met een vol en gevarieerd programma.

Van intieme optredens door singer-songwriters Michiel Bader en Marieke de Vries tot een uitbundige rap door Xavier Wolters: deze editie van het Links van het LED-scherm biedt weer een mooie mix aan disciplines. Dave de Laat neemt je mee in de muziek van Elvis en Frank Sinatra en ook zijn er optredens van onder meer jongerenkoor Pippijn, vocalisten van Factorium Podiumkunsten en Wayne Wyatt. Links van het LED-scherm pakt dus nog een keer goed uit op de 13e van de maand.

Het programma start om 19.30 uur en duurt tot circa 21.30 uur, uitloop tot na de opgegeven tijd is mogelijk. De locatie is de huiskamer van Art-fact en Factorium Podiumkunsten (Koningsplein 11a Tilburg). Houd ook Twitter en Facebook in de gaten. Nieuws over het jaar van Tilburg lees je via 

www.hetjaar013.nl.

Tip alvast je vrienden en familie en nodig ze uit voor ‘Links van het LED-scherm’!

wanneer 13 december 2013 | van 19:30 tot 21:30 uur
locatie Factorium Podiumkunsten, Koningsplein 11a, (zijkant Bisschop Zwijsenstraat) Tilburg
entree Gratis
website http://facebook.com/LinksVanHetLedScherm
publicatie: 21/02/2013, categorie:
Vorige pagina