Expositie Tilburgse Kunstkring 2013

De Tilburgse Kunstkring stelt alle leden in de gelegenheid om hun ‘beste werk’ te laten zien. Dit resulteert in een expositie die een goed beeld geeft van de doorsnee van de vereniging. Kort of lang lid, weinig of geen ervaring, iedereen is vertegenwoordigd.

Informatie expositie
Op zaterdag 19 en zondag 20 oktober  a.s. is de expositie vrij toegankelijk, op beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur. Het atelier is gevestigd in de Nijverstraat 171a in Tilburg, de ingang van het atelier is om de hoek in de Joannes van Oisterwijkstraat. Voor een plattegrond kijkt u op de website van de Tilburgse Kunstkring www.tilburgsekunstkring.nl

Parkeren kunt u op NS-plein of Besterdplein (beiden ca 5 minuten lopen). Met de bus? Lijn 5 stopt op de hoek van de Besterdring/Joannes van Oisterwijkstraat.

Over de Kunstkring
De Tilburgse Kunstkring bied al meer dan 65 jaar aan vrijetijdskunstenaars de gelegenheid om in clubverband te tekenen, te schilderen, of zich bezig te houden met 3-dimensionale vormgeving. Naast onze werkavonden organiseren we ieder jaar een teken- en schilderweekend, ergens in Nederland.  Ook proberen we regelmatig een excursie te organiseren, plaatselijk of landelijk.

Voor komend jaar staan er sessies met gastdocenten op het programma. Op dit moment is er bij enkele groepen ruimte  voor nieuwe leden. Bij voldoende belangstelling (12-15 mensen) willen we op donderdagmiddag een nieuwe groep opstarten. Daarnaast onderzoeken we of er belangstelling is voor het geven van specifieke cursussen of workshops. In gesprekken met de bezoekers van de expositie willen we de behoefte hieraan peilen.

Als u belangstelling heeft voor de Tilburgse Kunstkring, kom dan eens kijken op de expositie. Of kijk eens op de website als u meer wilt weten over de Tilburgse Kunstkring. Daar vindt u ook een inschrijfformulier. Wij ontmoeten u graag in ons atelier!

wanneer 19 oktober 2013 en 20 oktober 2013
locatie Atelier Tilburgse Kunstkring, Nijverstraat 171a
entree gratis
website http://www.tilburgsekunstkring.nl
publicatie: 08/10/2013, categorie:
Vorige pagina