Expositie Tilburgse Kunstkring 2014

De Expositie
Op zaterdag 11 en zondag 12 oktober a.s. ben je weer van harte welkom in het atelier van de Tilbursge Kunstkring om te komen kijken naar de jaarlijkse tentoonstelling. Dit jaar is er geen bepaald thema voor de tentoonstelling. De leden tonen je hun “beste werk” van het afgelopen jaar. Klik hier voor de flyer.

Plaats voor nieuwe leden
Bij de Tilburgse Kunstkring kunnen al langer dan 65 jaar vrijetijdskunstenaars in clubverband tekenen, schilderen of zich bezig houden met 3-dimensionale vormgeving. Naast werkavonden organiseert de Kunstkring ieder jaar een teken- en schilderweekend ergens in Nederland. Regelmatig worden er excursies georganiseerd en ook sessies met gastdocenten staan voor het komende jaar op het programma. Op dit moment is er bij enkele groepen ruimte voor nieuwe leden. Bij voldoende belangstelling wil de Kunstkring op donderdagmiddag een nieuwe groep starten. 

Cursussen en workshops
Tijdens de expositie wordt onderzocht of er belangstelling is voor het geven van specifieke cursussen of workshops. In gesprekken met de bezoekers peilt de Tilbursge Kunstkring de behoefte hieraan.

Praktische informatie bezoek 
De expositie vindt plaats in het atelier van de Tilbursge Kunstkring aan de Nijverstraat 171a. De ingang van het atelier is om de hoek in de Joannes van Oisterwijkstraat. Een plattegrond vindt u op de website van de Tilburgse Kunstkring www.tilburgsekunstkring.nl
Parkeren: op het Besterdplein (circa 5 min. lopen) of langs de Burgemeester Brokxlaan.
Bus: lijn 5 stopt op de hoek van de Besterdring/Joannes van Oisterwijkstraat.

wanneer 11 oktober 2014 en 12 oktober 2014
locatie Atelier Tilburgse Kunstkring, Nijverstraat 171a
entree gratis
website http://www.tilburgsekunstkring.nl
publicatie: 01/10/2014, categorie:
Vorige pagina