Expositie Zie Je Wel(?)

Onderdeel WAK 2014

 

Zie je wel(?) is een van de bijzondere projecten van Stichting KIVI dat de bestaande kunst te buiten gaat en een bredere werking in de maatschappij nastreeft. D.m.v. kunstbeoefening en -beleving in verschillende disciplines worden alle zintuigen aangesproken.

Zie Je Wel(?) is een expositie van tekeningen en schilderijen gemaakt door amateurkunstenaars met een visuele beperking. Hoe ervaar je kunst als je niets ziet? Je ontdekt het tijdens deze expositie. Met een bril op zie je niets en worden je zintuigen aangesproken. Deze WAKtiviteit is een voorproefje van de grote BelevingsExpositie in januari 2015, waarbij je je met behulp van een audiotour door een ruimte baant met klank- en geurbeleving, keramiek, film, fotografie, voelschilderijen en moderne 3d-technieken.

De expositie is de hele week te bezichtigen van 14.30 tot 19.00 uur.

Showroomlabel
Zie Je Wel(?) heeft het showroomlabel WAK 2014. Deze expositie geeft een originele draai aan de landelijke WAKslogan. Op indrukwekkende wijze ervaar je  hoe ‘kunst werkt’ als je geen beroep kunt doen op je ogen, maar andere zintuigen aanspreekt om kunst te beleven.

Facebook
Twitter
Youtube

wanneer 18 mei 2014 t/m 25 mei 2014
locatie De Verdieping, St. Annastraat 20, Tilburg
entree gratis
website www.kunstisvooriedereen.nl
publicatie: 08/04/2014, categorie: ,
Vorige pagina