Familievoorstelling Philharmonie Zuidnederland

Philharmonie Zuidnederland verzorgt op woensdag 25 januari 2017 om 19.00 uur het bijzondere familieconcert Alice in Wonderland in de concertzaal van Theaters Tilburg.

Indrukwekkend, romantisch,  humoristisch en spannend.

In haar slaap daalt Alice af in een andere wereld, een wereld waarin verbeelding en fantasie de werkelijkheid verdringen.

Hoe voelt ze zich als ze de Getikte Hoedenmaker, de Blauwe Rups, de Hartenkoningin of het Gehaaste Konijn tegenkomst en wat hebben zij haar te vertellen?

Voor Alice is het zaak deze ontmoetingen een plek te geven en haar opdracht niet uit het oog te verliezen. Een voorstelling over hoe je je voelt als je opeens in een andere wereld terecht komt.

De philharmonie zuidnederland brengt in samenwerking met Jeugd- en Jongerentheater Het Laagland een eigentijdse versie van dit verhaal met geprojecteerde illustraties van Tom L’Istelle en beeldende muziek van Edward Elgar.

Dirigent: Arnoud Oosterbaan, Regie: Lise-Lott Kok.

Meer informatie over de voorstelling vind je via de website van Philharmonie Zuidnederland.  

Wijkorkest Tilburg Noord
Wijkorkest Tilburg Noord geeft op 25 januari een mini optreden voorafgaand aan de familievoorstelling Alice in Wonderland van philharmonie zuidnederland! En daarna gaan de kinderen samen met hun ouders naar de voorstelling

Meer informatie over het wijkorkest vind je via de website www.wijkorkesttilburgnoord.com

wanneer 25 januari 2017 | 19:00
locatie Concertzaal Theaters Tilburg
entree Volwassenen: €14,- , Kinderen tot 12 jaar: €7,-
publicatie: 19/01/2017, categorie: Geen
Vorige pagina