Finale Solo’s in Zuid 2014

Wie wordt de winnaar van Solo’s in Zuid 2014? De finale van het monologenfestival op 18 juni 2014 beloofd weer een spannende editie te worden. Er staan 7 finalisten te trappelen om hun monoloog te laten horen en zien: Liz Abels, Berry van Gerwen, Hilde van den Ing, Jelt Pekaar, Steven Riemslag, Els Wildenberg en Myrka Wisniewski. Het zijn monologen over onderwerpen die ertoe doen voor ons allemaal, in deze tijd. Een deel van de monologen is zelfgeschreven.  

Jury
Voor de deelnemers is het dé grote uitdaging om hun monoloog ijzersterk uit te dragen en geloofwaardig neer te zetten. Zij worden beoordeeld door een jury die bestaat uit: Peter Dictus (sectorleider Fontys Academie voor Theater Tilburg), Nanette Edens (actrice), Björn Sluiter (theaterdocent en auteur) en Monique Hendriks (winnares Solo’s in Zuid 2013). Lucas de Man (regisseur bij Het Zuidelijk Toneel en staddichter van ’s-Hertogenbosch) is presentator van de avond.

Prijs
De winnaar van Solo’s in Zuid 2014 ontvangt een grandioos applaus en gaat naar huis met een theatercursus naar keuze bij een van de deelnemende centra voor de kunsten of een goed gevulde PODIUM Cadeaukaart.

Foto: Monique Hendriks, winnares Solo’s in Zuid 2013 (fotograaf: William van der Voort – Cloakture photography).

Bron: Factorium Podiumkunsten

wanneer 18 juni 2014 | 20.00 uur
locatie Factorium Podiumkunsten, Koningsplein 11a, Tilburg
entree € 7,50 via www.factorium.nl
website www.solosinzuid.nl
publicatie: 05/02/2014, categorie: ,,
Vorige pagina