gemeente bedankt vrijwilligers

Onderwerp Datum
Vrijwilligersbedankje 2018 April 2018
Ons kenmerk Uw kenmerk
PU2018_14144161./PH/AvO
Afdeling Doorkiesnummer
Sociaal 013 542 99 32
E-mail Fax
Turn on JavaScript!
Postadres Bezoekadres
Postbus 90155
5000 LH Tilburg
Spoorlaan 181


Beste heer, mevrouw,
We zijn trots op onze vrijwilligers die zich belangeloos inzetten voor onze stad en haar bewoners.
Elk jaar bedankt de gemeente Tilburg samen met ContourdeTwern deze vrijwilligers in samenwerking met diverse maatschappelijk betrokken partners.
Twee jaar geleden zijn we gestart met een nieuwe opzet. Vrijwilligers konden zelf, via een unieke code een bedankje uitkiezen op de website www.vrijwilligersbedankt.nl. Bedankjes in de vorm van een
gadget, een uitje, een workshop, een bon of iets anders uit het uitgebreide aanbod. Afgelopen jaar was een groot succes waarbij ruim 10.000 unieke codes uitgereikt zijn aan de vrijwilligers in de stad.
Ook dit jaar willen we op deze manier de vrijwilligers bedanken.
Account aanmaken
Vanaf 1 juni a.s. kunt u als organisatie een account aanmaken op www.vrijwilligersbedankt.nl.
Via dit account kunt u uw vrijwilligers aanmelden die een code voor een bedankje willen ontvangen. Hiervoor hebt u de mailadressen van uw vrijwilligers nodig. Zijn er vrijwilligers zonder een e-mailadres,
dan kunt u de namen doorgeven. In de bijlage treft u een brief aan die u kunt gebruiken om uw vrijwilligers hierover in te lichten. Wilt u deze brief digitaal ontvangen, stuur dan een email naar
Turn on JavaScript!. De exacte werkwijze, instructie en voorwaarden om een bedankje te kunnen bestellen worden u eind mei in een tweede informatiebrief toegezonden.
Ook vindt u deze informatie te zijner tijd terug op de website. Het vrijwilligersbedankje wordt mede mogelijk gemaakt door vele sponsoren die gezorgd hebben voor een divers en breed aanbod op de webshop.
Uitreiking Vrijwilligersprijzen
In oktober worden de vrijwilligersprijzen van de gemeente Tilburg uitgereikt. De organisatie is in handen van ContourdeTwern in samenwerking met Interpolis en Rabobank Tilburg en omstreken.
Informatie over het aanmelden van de voordrachten volgt. Hebt u vragen naar aanleiding van deze brief, dan kunt u van maandag tot en met donderdag tussen 9.00 - 12.00 uur contact opnemen met mevrouw Pauline Horvers via telefoonnummer 013 - 542 99 32 of per email Turn on JavaScript!. Hebt u vragen over de procedure van de vrijwilligersbedankjes, kunt u contact opnemen met ContourdeTwern via telefoonnummer 013 - 583 99 99.
Met vriendelijke groet,
dhr. J.M.A. Kokke
wethouder

publicatie: 01/01/1970
Vorige pagina