Illusions - L’Aventure Musicale

Wie droomt er in de huidige tijd niet van een betere, vreedzamere, maar zeker ook mooiere wereld? Is het mogelijk om onze dromen werkelijkheid te laten worden? Na het vorig jaar volledige uitverkochte ‘African Roots’ concert, neemt L’Aventure Musicale u dit jaar mee op een muzikale ontdekkingsreis door de wereld van dromen en illusies. Met een divers programma vol verschillende muziekstijlen, met een band, een koor, verschillende zangsolisten  en  circusacts, beleef je gegarandeerd een fantastische avond! 

Uiteraard vindt de avondvullende show plaats in de concertzaal, waar de entourage in combinatie met prachtige visual effects, zich ideaal leent voor deze buitenaardse voorstelling. Presentator Sil van den Hout leidt ons met zijn verhalen gedurende de avond eerst door de grootsheid van het universum, om vervolgens neer te strijken in een hoopvolle sfeer. Met het gevarieerde programma, waarin onder andere Hans Zimmer’s filmmuziek uit de bekroonde films ‘Inception’ en ‘The dark knight’ voorbij komen, maar ook popmuziek van Led Zeppelin en Supertramp de revue passeert, is de show voor iedereen een ware belevenis. Bovendien zal ook de filmmuziek van Micheal Nyman je versteld doen staan! 

Niet alleen L’Aventure Musicale neemt u mee naar de wereld van het onbekende. Ook onze solisten Annemarie Lauretta, Suzanne Brok, Marieke van Middelkoop, Maartje van den Hout, Bastiaan Sparnaay en pianist  Ruud Bouwman, de band The Groove Yard en  projectkoor onder leiding van Sil van Hout, zullen u tijdens de avond betoveren! Samen met het publiek maken we een sprong in het diepe en laten we dromen en illusies werkelijkheid worden!

Aanvang voorstelling: 20.30 (zaal open: 19:30)

Prijs: €15,- (incl. koffie en thee gedurende de pauze)  

 

Kaarten zijn te bestellen via www.aventuremusicale.nl

Wees er snel bij, maar er zijn nog slechts enkele kaarten beschikbaar. 

wanneer 11 maart 2017 | 20.30 uur
locatie Concertzaal Theaters Tilburg
entree €15,-
website http://www.aventuremusicale.nl
publicatie: 08/03/2017, categorie:
Vorige pagina