Informatiebijeenkomst Tilburg Muziekmarathon '17

Het is 2017 en op een mooie lentedag in mei vertrekt, vanaf het terrein van het Gipsy festival, een parade van semiprofessionele Gipsy orkesten voor een muzikale toch door de stad. Zij gaan op weg naar de Poorten waar muzikanten uit de wijk en wijkbewoners het muzikale stokje overnemen. Twee a drie dagen spelen zij non-stop, waarna de muziek wordt opgehaald en met de parade op weg gaat naar een volgende plek in de stad. En dit is pas het begin van de eerste Tilburgse Muziek marathon. 

Dit fantastische initiatief heeft Art-fact geadopteerd omdat wij denken dat hierbij de amateurkunst niet achter mag en kan blijven. Harmonieën, fanfares, looporkesten, individuele muzikanten, koren enzovoorts. Alles wat muziek maakt, jong en oud, met verschillende achtergronden, uit verschillende culturen, uit elke uithoek van de stad moet kunnen mee doen. Deze Muziekmarathon heeft de vorm van een estafette. Een reizende parade brengt de muziek van de ene naar de andere locatie. Dit gaat door totdat de muziekmarathon alle wijken/stadsdelen heeft aangedaan.

Heb je ideeën hoe we dit kunnen aanpakken, wil je gewoon meedenken, een rol spelen in de organisatie of alleen op de hoogte worden gebracht
Kom dan op zondag 17 april om 12.00 (tot 13.30 uur) naar MFA de Poorten in de Hasseltstraat 94.
Dan krijg je uitleg en gaan we aan de slag om de eerste ideeën verder uit werken.

ContourdeTwern stelt het op prijs wanneer je je aanmeldt via Turn on JavaScript! .

wanneer 17 april 2016 | Van 12:00 tot 13:30 uur
locatie Wijkcentrum MFA de Poorten, Hasselstraat 194
entree Openbare bijeenkomst, graag aanmelden via Turn on JavaScript!
website http://www.contourdetwern.nl/aanbod/activiteiten-diensten/activiteiten/17718/bijeenkomst-muziekmarathon.html
publicatie: 13/04/2016, categorie: ,
Vorige pagina