Kandidatenvoordracht voor de Tilburgse Vrijwilligersprijzen 2014

Op 26 juni 2014 is het jaarlijkse vrijwilligersevenement. Hier worden de Vrijwilligersprijzen 2014 uitgereikt. De organisatie is in handen van ContourdeTwern. Je kunt tot 1 mei kandidaten voordragen.

Kandidaten voordragen
Vanaf nu heeft iedereen de mogelijkheid om kandidaten voor te dragen voor de Tilburgse Vrijwilligersprijzen. Ken je vrijwilligers en/of vrijwilligersorganisaties (bijvoorbeeld in de amateurkunstsector) die het verdienen om in het zonnetje gezet te worden, dan kun je deze kandidaten voordragen voor één van de prijzen. Een deskundige jury zal uit alle inzendingen drie organisaties en drie vrijwilligers nomineren. Deze genomineerden zullen eind mei bekend gemaakt en gepresenteerd worden in het Brabants Dagblad. Daarna kunnen alle inwoners uit Tilburg, Berkel-Enschot en Udenhout hun stem uitbrengen op hun favoriete vrijwilliger en vrijwilligersorganisatie.

De Jonge Vrijwilligersprijs
Naast de Vrijwilligersprijzen, wordt er dit jaar ook een Jonge Vrijwilligersprijs uitgereikt, om vrijwilligerswerk onder jongeren te stimuleren en te promoten. Voorgedragen vrijwilligers in de leeftijd tot 21 jaar komen automatisch in aanmerking voor deze prijs.

Zie: www.contourdetwern.nl/nieuws/nieuwsoverzicht/7994/tilburgse-vrijwilligersprijzen.html voor meer informatie over beide prijzen en de kandidatenvoordracht.

Bron: ContourdeTwern

publicatie: 02/04/2014
Vorige pagina