Kasteel013 Evenement

Kasteel013 is een buurtcultuurproject voor jong en oud in Hasselt/Goirke-west.  Wijkgenoten, organisaties, ondernemers en (amateur)kunstenaars werken samen toe naar een groot doe-spektakel voor de hele wijk. 

Op 21 april 2017 vindt er een groot evenement plaats waar alle betrokken buurtbewoners samen naartoe werken door middel van diverse activiteiten. Zij bedenken samen een modern sprookje dat tijdens het evenement op allerlei manieren vorm krijgt. Meer informatie over Kasteel013 vind je op onze website bij 'Buurtcultuurfonds Tilburg' of via kasteel013.nl.  

Je kunt, als je in de wijk woont, ook meedoen met Kasteel013. Wil jij (leren) zingen, dansen, muziek maken, decor bouwen, vertellen, schrijven, toneel spelen, koken, sjouwen of organiseren? Of misschien heb je zelf wel een leuk idee voor dit evenement? Meld je dan aan!

Programma op 21 april:
Het programma is nog niet helemaal bekend, maar deze onderdelen staan alvast genoteerd: 

Kasteelroute Hasseltstraat 
16:00-18:00u.
In de Hasseltstraat komt een route langs verschillende locaties met als eindpunt het Stenen Kamerpark. Wist je dat er restanten van het kasteel zijn gevonden? Een van de locaties is de Poorten met de tentoonstelling van de archeologische vondsten van het kasteel en een foto-expositie van de opgravingen door Krelis Swaams van Heemkunde Klein Hasselt.  

Stenen Kamerpark
18:00-20:30u.
In het Stenen Kamerpark wordt KASTEEL013 echt zichtbaar. Daar vieren we met zijn allen het kasteel. Je kunt er proeven, kijken en beleven en doen. 

wanneer 21 april 2017 | van 16:00 tot 20:30 uur
locatie Hasseltstraat/Stenen Kamerpark Tilburg
entree N.v.t
website http://kasteel013.nl
publicatie: 19/01/2017, categorie: ,,,,,,
Vorige pagina