Kinderjournalisten gezocht voor Week van de Amateurkunst in Tilburg!

Voor de Week van de Amateurkunst (17 t/m 25 mei 2014) zijn Art-fact en Factorium Podiumkunsten op zoek naar een heuse kinderjournalist die een voorstelling/optreden bezoekt en een stukje hierover wil schrijven. Kinderen tussen 7 en 12 jaar, die gek zijn op schrijven of tekenen en van creatieve dingen als dans, theater, musical, muziek of kunst houden, kunnen als een echte journalist op pad.

De creaties van de kinderjournalisten zijn te zien en te lezen op de website en social media van de WAK, Factorium Podiumkunsten én op de website van Stadsgezicht van het Brabants Dagblad. Vooraf krijgen de kinderen ook een workshop van journalist Bas Vermeer van het Brabants Dagblad. Hij zal tips en uitleg geven aan de kinderjournalisten.

Hier nog even alles op een rij. De kinderjournalist:

  • Woont in Tilburg
  • Is tussen 7 en 12 jaar
  • Heeft tijd en zin om tijdens de Week van de Amateurkunst een voorstelling/uitvoering/expositie te bekijken of bijvoorbeeld een workshop te volgen. Als het nodig is zou vader/moeder of iemand anders de kinderjournalist kunnen brengen naar een activiteit en eventueel kunnen helpen om een stukje tekst of tekening via mail naar ons toe te sturen.

Meedoen?
Kinderen die zich op willen geven als kinderjournalist kunnen uiterlijk vrijdag 28 maart hun reactie sturen naar Turn on JavaScript!. Hierbij kunnen ze iets vertellen over zichzelf, hun leeftijd en waarom zij het leuk vinden om mee te doen. Ook willen we graag weten wat de kinderen misschien doen met dans, theater, schilderen, tekenen, muziek, musical of iets anders en op welke dag(en) ze op pad kunnen gaan in de week van 17 t/m 25 mei. Voor 18 april laten we weten wie kinderjournalist van de WAK wordt!

Vooraf meer informatie?
Neem dan contact op met Saskia Smets Turn on JavaScript!, tel: 013 – 535 40 55.

publicatie: 12/03/2014
Vorige pagina