Koningsdag 2017: meld je idee aan

Koningsdag 2017 in Tilburg
Het zal je niet ontgaan zijn, op Koningsdag 2017 (donderdag 27 april) komt de koninklijke familie op bezoek in Tilburg. Dit nieuws maakte de RVD vrijdag 2 september bekend. Koning Willem-Alexander viert volgend jaar zijn vijftigste verjaardag.

Samen met bewoners
De gemeente Tilburg wil samen met bewoners een mooi programma samenstellen voor deze feestelijke dag. Burgemeester Noordanus zei hierover: "We zijn enorm blij en vereerd dat we de koninklijke familie op Koningsdag in onze gemeente mogen ontvangen. Tilburg is een stad van mensen en verbinding. We gaan er dan ook samen met, door en voor de stad een onvergetelijke feestdag van maken. Een dag waarop we laten zien wat we als stad en als regio te bieden hebben" (bron: gemeente Tilburg).

Ideeën doorgeven

Natuurlijk mag amateurkunst in dit programma niet ontbreken, daarom informeert Art-fact je graag over de mogelijkheden om je idee bij de gemeente aan te melden. Heb je een goed idee, dan kun je dit doorgeven via het speciale mailadres Turn on JavaScript!. Binnenkort komt de website koningsdag.tilburg.nl online. Daarnaast is het mogelijk om je plannen te delen via social media:

Eind oktober wordt er een eerste plan/programmaschets verwacht.

publicatie: 01/01/1970
Vorige pagina