Kunstroute Licht op Groeseind

De kunstroute Licht op Groeseind is een interactieve wandeling door de wijk Groeseind- Hoefstraat op zaterdag 7 november 2015. Het is een sfeervolle route vol met theater, dans, beeldende kunst, fotografie, muziek en animatie. Het thema; eigen haard is goud waard? staat centraal. Voor iedereen betekent thuis zijn iets anders, warmte, gezelligheid, rust, eenzaamheid, jezelf zijn….

Vanuit de wijk wordt er met veel enthousiasme aan de kunstroute gewerkt. Naast veel actieve en kunstzinnige buurtbewoners, zoals bijvoorbeeld Eefje Wentelteefje en Ferry van de Zaande, zijn ook diverse instellingen actief binnen dit kunstproject. Zo nemen Basisschool de Cocon, Zorgcentrum Padua, Jongerenwerk R-Newt, Centraal Wonen de Stam, Kunstenaarscollectief The Artery en Philadelphia Zorg deel aan het project .

Benieuwd hoe de kunstroute zijn licht op Groeseind laat schijnen? Gratis entreekaarten zijn te verkrijgen door een mail te sturen naar Turn on JavaScript! Vermeld je naam, het aantal kaarten en je voorkeurstijd (17.00 of 20.30 uur). Meer informatie kunt u vinden via de site www.de-ring.org  of via de Facebook-pagina van het Cultuur Netwerk Groeseind.

wanneer 7 november 2015 17:00 uur en 20:30 uur
locatie wijk Groeseind, verzamelen bij De Baselaer
entree gratis na aanmelding
website http://www.facebook.com/Cultuur-Netwerk-Groeseind
publicatie: 29/09/2015, categorie: ,
Vorige pagina