KWARK Festival

Cultuurfabriek Hall of Fame organiseert met ondersteuning van Art-Fact e.a. voor de derde keer het KWARK festival. Op 19 april kun je op het theater totaal festival genieten van theater, circus, dans, musical, spoken word, muziek en nog veel meer!

KWARK wil iedereen uitnodigen om mee te werken aan het festival. In de aanloop naar KWARK organiseerde Hall of Fame een serie workshops, die samen leiden tot één van de voorstellingen op het KWARK festival. Lijkt het je leuk meer te leren over theater, circus, muziek en decor, meld je dan nu aan via Turn on JavaScript!.

De eerste workshop vindt plaats op 27 feb in Hall of Fame om 19:00. Daarna elke volgende donderdagavond. De volgende workshops zullen worden aangeboden:

  • theater/drama
  • circus/acrobatiek/jongleren
  • muziek maken/beats maken/ableton
  • dj-en
  • decor maken
  • filmen en montage

Voor de serie van 8 workshops wordt een eigen bijdrage van 20 euro gevraagd. Deelname vanaf 16 jaar. Meer info over de workshops en het festival via www.hall-fame.nl/kwark.

Naast de grote voorstelling die een samensmelting is van de verschillende workshops zal er veel extra’s te zien zijn. Het KWARK festival wil iedereen uitdagen om met ideeën te komen; heb je altijd al een keer willen experimenten, etaleren, exposeren of houd je van animatie of wil je een raar stukje gebouw gebruiken voor iets leuks, meld je dan aan.

Hall of Fame is een belangrijk element in het festival/eindfeest en fungeert als het ware als ‘het’ podium. In de Hall of Fame en in de skatebaan ladybird zijn vele mooie plekken te vinden die vragen om gebruikt te worden als deel van een presentatie. Zo zijn er aanmeldingen van o.a. de poetry circle, on-stage musical, hiphopfactory en fonty’s kunsten.

Meer info over het festival via www.hall-fame.nl/kwark.

wanneer 19 april 2014
locatie Hall of Fame
website www.hall-fame.nl/kwark
Vorige pagina