Medley Urinetown Zeikstad de Musical door On Stage (vervallen)

  Onderdeel WAK 2014

Let op: deze voorstelling komt te vervallen

 Deze medley geeft een eerste kijkje in de fantastische nieuwe productie van Musicalvereniging On Stage: Urinetown: Zeikstad de Musical!

Na het succes van The Wild Party komt On Stage in 2014 met haar nieuwste productie Urinetown: Zeikstad de Musical. Deze musical staat van 29 mei t/m 1 juni in het Ladybird Skatepark, een onderdeel van de Hall of Fame.

Urinetown: Zeikstad de Musical vertelt het absurde verhaal van een grauw stadje waar water schaars is. Privétoiletten zijn verboden en het boosaardige bedrijf dat de wc’s uitbaat, floreert door torenhoge toegangsprijzen te vragen. Bobbie Goud heeft er genoeg van en spoort het volk aan tot opstand. Maar de situatie wordt ingewikkeld als hij verliefd wordt op Lot, de dochter van de toilettenbeheerder.

Deze musical zit boordevol satirische humor en knipogen naar beroemde musicals als Les Misérables en West Side Story. Met cabareteske invloeden en flarden kleinkunst neemt deze intieme voorstelling zowel de politiek als het genre musical op de hak.

Urinetown: Zeikstad de Musical is een verhaal over hebzucht, corruptie, liefde en revolutie. Het thema is weliswaar plassen, maar het handelt over alledaagse zaken die ons allemaal raken.

Twitter
Facebook
Youtube 

 

wanneer 17 mei 2014 | Tijden onbekend
locatie WAK Openingsfestival, locatie Factorium, Koningsplein 11a Tilburg
entree gratis
website www.onstage-tilburg.nl
publicatie: 07/04/2014, categorie: ,,
Vorige pagina