Monsters & Demonen door EELT

Onderdeel WAK 2014

Voor de Week van de Amateurkunst maakt EELT in samenwerking met het Natuurmuseum Brabant de dubbele muziektheaterproductie: Monsters & Demonen, naar een totaalconcept van Monique Zijp die ook tekent voor de regie van Demonen gebaseerd op verhalen van buurtbewoners. Karlijne van der Kooij tekent voor de regie en het concept van Monsters en Aart Strootman componeerde de muziek en voert hem samen met Arend Grosfeld uit.

EELT is hiervoor te gast in de Potviszaal van het Natuurmuseum Brabant. De première wordt gegeven op vrijdag 16 mei met een besloten voorstelling voor gasten van het Natuurmuseum Brabant en EELT. Beide voorstellingen zullen voor het publiek toegankelijk zijn tijdens openingsuren van het museum op zaterdag 17 mei, zondag 18 mei, dinsdagavond 20 mei, woensdag 21, en zaterdag 24 mei.

Monsters
De ene voorstelling van deze dubbelproductie met vijf amateurspelers is de 30 minuten durende kindervoorstelling Monsters, concept en regie Karlijne van der Kooij. In Monsters maken we kennis met het jongetje Robin dat heel goed smoesjes weet te verzinnen als het bedtijd is, omdat hij bang is voor het monster onder zijn bed.

Demonen
Demonen is de 40 minuten durende muziektheatervoorstelling voor volwassenen. Deze laat ons op een poëtische manier zien hoe wij als volwassenen omgaan met onze angsten, teleurstellingen en frustraties, met de demonen die we allemaal meetorsen.

Tickets koop je bij www.eeltweb.nl (zie ook website voor exacte tijden) of bij het museum aan de kassa.

Twitter
Facebook

wanneer 17 mei 2014 en 18, 20, 21 en 24 mei 2014
locatie Natuurmuseum Brabant, Spoorlaan 434, Tilburg
entree € 7,50 (bij bezoek aan de voorstelling gratis entree Natuurmuseum Brabant)
website www.eeltweb.nl
publicatie: 07/04/2014, categorie: ,,
Vorige pagina