Musical ‘Pooiers & Proza’ bij Factorium Podiumkunsten

Geniet van de Musical ‘Pooiers & Proza’  bij Factorium Podiumkunsten. Deze musical wordt op de planken gebracht door studenten van de MusicAllFactory; een professionele deeltijdopleiding op musicalgebied in Nederland. Tientallen studenten (bijvoorbeeld Freek Bartels en Brigitte Heitzer) hebben via deze opleiding reeds hun weg gevonden naar het professionele podium. Je ziet dus de musicalsterren van de toekomst! 

Het verhaal:
Pooiers (gebaseerd op ‘The Life’): Het verhaal speelt zich af in de wereld van prostituees, pooiers en dealers. Queen werkt tijdelijk als prostituee om de gedroomde toekomst met haar vriend Flint te kunnen bekostigen. Deze oorlogsveteraan blijkt echter niet bestand tegen de verleidingen van drugs en vrouwenhandel. En kan Queen zelf nog ontsnappen aan deze harde wereld?

Proza (gebaseerd op ‘Rebecca’): Een jonge vrouw ‘Ik' wordt verliefd op de rijke Maxim de Winter. Steeds meer voelt ‘Ik' dat zij Rebecca, de eerste vrouw van Maxim, nooit zal kunnen vervangen. Rebecca is een jaar eerder bij een tragisch zeilongeluk omgekomen. Als later blijkt dat zij vermoord is, raken gebeurtenissen in een stroomversnelling en wordt het duistere geheim van Rebecca onthuld...

Data & kaarten bestellen:
Deze musical speelt op de volgende data en tijden. Klik op de link om direct kaarten te bestellen.

Vrijdag 15 juni 20:00
Zaterdag 16 juni 20:00
Zondag 17 juni 14:30
Of bezoek de try-out op donderdag 14 juni

Factorium Podiumkunsten is een kunsteducatieve organisatie die een groot scala aan lessen, cursussen, workshops en voorstellingen aanbiedt op het gebied van de podiumkunsten muziek, dans, theater en musical. Het werkgebied van Factorium beslaat de gemeenten Tilburg, Oisterwijk en Goirle.

Klik hier voor meer informatie over de musical en de Factorium Podiumkunsten. 

Bron: Factorium Podiumkunsten 

wanneer 15 juni 2012 t/m zondag 17 juni 2012
locatie Factorium Podiumkunsten, Koningsplein 11a, Tilburg
entree € 20,-
website http://www.factorium.nl
publicatie: 13/06/2012, categorie: ,,,,
Vorige pagina