Muzemento speelt Blauwbaard

Onderdeel WAK 2014

Blauwbaard, was dat niet die man die zijn vrouw vermoordde om met de volgende te trouwen? Zoiets, maar in dit wervelende muziektheaterstuk van Offenbach is niets zoals je denkt dat het is. Jaloezie, intriges en een prins waar niemand hem nog verwacht. Dit alles vermengd met een pakkende regie en koormuziek waarbij je moeilijk stil blijft zitten. Er wordt gekust, gemoord, gezongen, gemokt, gewonnen, verloren, betrapt, getrouwd en nog veel meer. Maar wat is er toch gebeurd met die vijf verdwenen bruiden?

De première van Blauwbaard door Muzemento vindt plaats op 17 mei 2014 in Theaters Tilburg. Verder zal Blauwbaard te zien zijn op 23 en 24 mei in het Cultureel Centrum Jan van Besouw in Goirle, aanvang steeds om 20.15 uur. Kaarten kosten € 20,00 inclusief pauzeconsumptie en zijn verkrijgbaar bij de theaters aan de kassa of via: www.theaterstilburg.nl of www.janvanbesouw.nl. Verder zijn ze te koop via de leden van Muzemento of bij Harry Faes: Turn on JavaScript!. Op vertoon van de studentenpas bedraagt de entreeprijs € 12,50 inclusief pauzeconsumptie.

Showroomlabel
Blauwbaard heeft het showroomlabel WAK 2014. Bij deze productie toont Muzemento zich maatschappelijk betrokken en gaat het gezelschap de samenwerking aan met diverse partners zowel binnen als buiten de culturele sector. Zo worden studenten van Fontys Hogescholen ingeschakeld bij de orkestbegeleiding en ontwikkeling van virtuele decors en is er een expositie door Atelier 78 en Fotoclub Dubble Click. Daarnaast is deze productie onderdeel van ‘Mooi zo, Goed Zo’ en verzorgt Muzemento gebaseerd op de productie Blauwbaard een educatieplan voor 4 HAVO en 5 VWO.

Facebook
Facebook Blauwbaard

wanneer 17 mei 2014 en 23 en 24 mei 2014
locatie Theaters Tilburg (première 17 mei) en Cultureel Centrum Jan van Besouw, Goirle (23 en 24 mei)
entree € 20,-
website www.muzemento.nl
publicatie: 24/02/2014, categorie: ,,
Vorige pagina