Muziek produceren of mixen bij Factorium Podiumkunsten

Zelf muziek produceren of wil je juist bestaande muziek mixen? In februari start er bij Factorium Podiumkunsten een nieuwe reeks aan cursussen waarin je dit kunt leren of verder kunt ontwikkelen. De docenten zijn niemand minder dan Maarten Smit (Electrophants) en DJ Kriss-One! Kom naar de Kennismakingsclinic op 23 januari en je ziet beide heren aan ’t werk!

Music Production: voor beginners en gevorderden
Altijd al de kriebels gehad om elektronische muziek te produceren, maar heb je geen idee hoe of waar je moet beginnen? Dan is de beginnerscursus Music Production zeker iets voor jou. Je leert de basistechnieken en werkt toe naar het maken van opzetjes in de stijl die je zelf te gek vindt. De cursus voor gevorderden gaat een stap verder. Je leert meer over de productietechnieken en daarnaast ligt de focus op het arrangeren en afronden van tracks. In beide cursussen wordt er gebruik gemaakt van het populaire programma Ableton Live.

DJ Mix cursus
Met hulp van Tilburgse DJ Kriss-One, leer je in in deze 5-delige cursus de basis van het mixen zoals de echte professionals het doen in de dance wereld! Je krijgt daarnaast advies over aanschaffen van apparatuur, het indelen van je muziek-/platenkoffer en het opbouwen van je DJ-set. En: je kunt dat doen met je eigen muziek, zodat je echt iets maakt wat helemaal bij jou past!

wanneer 23 januari 2013 | Vanaf 20:00 uur
locatie Factorium, Koningsplein 11a, Tilburg
entree Gratis
website http://factorium.nl
publicatie: 09/01/2013, categorie: ,
Vorige pagina