Nacht van de Kunsten

Nacht van de Kunsten 2013
Jaarlijks op de vrijdag voor Kerst zet Fontys Hogeschool voor de Kunsten (FHK) haar deuren in Tilburg centrum open voor het publiek. Tijdens de Nacht van de Kunsten tonen alle kunstenstudenten hun talenten. De Nacht van de Kunsten vindt dit jaar plaats op vrijdag 20 december vanaf 19:30 uur.

Prikkel je zintuigen
Talenten van de sectoren muziek, theater, dans en beeldende kunst laten van zich zien horen. Geniet tijdens de Nacht van de Kunsten onder het genot van een drankje van spetterende optredens, intieme concerten en verrassende performances. Er zijn meer dan 100 optredens en talrijke exposities: van kamermuziek tot rock, van muziektheater tot dans, van pop tot musicaltheater, van Christmas carols tot theater en nog veel meer! De avond start om 19.30 uur en eindigt in de kleine uurtjes met een swingende afterparty.

Aftrap voor sprankelende feestdagen
De Nacht van de Kunsten is de bruisende aftrap voor sprankelende feestdagen! Voor meer zie de website van Fontys Hogeschool voor de Kunsten via www.fontys.nl/nvdk. Kaarten a 10 euro zijn vooraf reserveren via fontys.nl/kunsten/reserveringen (Kunsten Algemeen) en op de avond zelf bij de kassa te koop.

wanneer 20 december 2013 | 19:30 uur
locatie Bisschop Zwijsenstraat 11
entree 10 euro
website http://www.fontys.nl/nvdk
publicatie: 20/11/2013, categorie:
Vorige pagina