Nationale Kampioenschappen Theatersport

In het tweedaagse Nederlands Studententheatersport Kampioenschap nemen 16 studententeams uit heel Nederland het tegen elkaar op in een poulesysteem, gevolgd door een spannende knock-out race vanaf de kwart-finale!

De scènes worden volledig ter plekke verzonnen door de spelers op basis van suggesties van het publiek: locatie, relatie, weersomstandigheden, voorwerpen, problemen, beroep, leeftijd et cetera. De uitslag wordt op verschillende aspecten bepaald door rechters, waarmee het wedstrijdelement compleet is. 

Het improvisatietournooi wordt dit jaar georganiseerd door de Tilburgse amateurkunstgroep Rataplan en zal plaatsvinden in twee theaters; Het Factorium en de V39 in Tilburg. De gehele zaterdag 15 november en de eerste helft van zondag 16 november vinden de poulewedstrijden plaats. Op zondagmiddag en zondagavond 16 november zijn de finales. Toegang tot de voorrondes is gratis. Wil je ook de finales zien? Koop dan een kaartje van €10,00 of een combiticket van €15,00 zodat je overal bij kan zijn!   

wanneer 15 november 2014 en 16 november
locatie Factorium, Koningsplein 11a, Tilburg
entree Gratis
website http://www.nsktheatersport.nl/
publicatie: 13/11/2014, categorie: ,
Vorige pagina