Neem deel aan de BazouqUitmarkt

BazouqTilburg presenteert op zaterdag 28 en zondag 29 september de BazouqUitmarkt in de Spoorzone (Wagerij). De Bazouq is een overdekte markt met winkeltjes, kraampjes en toko’s gecombineerd met werkplaatsen, ateliers, workshops, voorstellingen en proeverijen. Daarnaast biedt deze culturele Uitmarkt ook een podium voor acts en optredens. Denk aan muziek, dans, zang, toneel, musical, comidi, urban arts, circus en meer…

Wil jij jezelf laten zien als individu of groep? Dat kan! Er zijn allerlei mogelijkheden om deel te nemen.

Beweeg je tussen het publiek
Zing een aria bij de sokken of leef je in als typetje. De BazouqUitmarkt biedt allerlei gelegenheid om de markt af te struinen en het publiek te verrassen.

Culturele tippelzones: huur een kraam
Bezoekers wanen zich in een aantal culturele tippelzones. Hier kun je bijvoorbeeld een kraam huren om je groep of vereniging te presenteren (€ 65, per dag, € 120,- per weekend). Deze kraam kun je inrichten als informatiestand. Natuurlijk is een mooie presentatie voor het publiek nog aantrekkelijker. Geef je kraam daarom een creatieve invulling. Bij voldoende animo kan Art-fact een amateurkunstplein maken.
Tip: Bundel de krachten en huur bijvoorbeeld samen met een andere vereniging een kraam.

Optredens op het horecaplein of catwalk
Er zijn daarnaast diverse mogelijkheden om op te treden. Laat je zien op de catwalk of geef een optreden op het horecaplein.

Aanmelden
Klik hier voor meer informatie over de BazouqUitmarkt en meld je aan.

foto: Bazouq 2012 Jan vd. Pennen (TAFV)

publicatie: 26/06/2013
Vorige pagina