Aanmelden WAK voor 24 febr.

Op het inschrijfformulier staat 22 februari vermeld als laatste inschrijfdag. Wanneer je zorgt dat je jouw activiteit voor 24 februari hebt aangemeld, kan Art-fact je activiteit meenemen in alle communicatieuitingen van de WAK.

Van zaterdag 17 mei t/m zondag 25 mei 2014 is de vierde editie van de Week van de Amateurkunst (WAK). De WAK geeft je weer volop gelegenheid om je (amateurkunst)organisatie en -discipline extra onder de aandacht te brengen in Tilburg, Udenhout en Berkel-Enschot. Dit jaar is 'Kunst Werkt!' de landelijke slogan van de WAK. Deze krachtige slogan plaatst kunst in de actualiteit.

Doe mee en schrijf je in!
Hieronder vind je het informatiedocument met meer inspiratie en informatie over de Week van de Amateurkunst. Daarnaast vind je het aanmeldformulier waar je je WAKtiviteiten, die je tijdens de WAK wilt organiseren, kunt opgeven.

De ingevulde informatie wordt gebruikt om de WAKtiviteit(en) te promoten in de communicatie rondom de WAK (o.a. de WAKkrant, 
WAK-websites en de Facebookpagina WAK-Tilburg).

In verband met de strikte deadlines voor het promotiemateriaal willen we je vriendelijk vragen dit formulier uiterlijk 24 februari 2014 compleet ingevuld terug te sturen inclusief beeldmateriaal naarTurn on JavaScript!. Per post is ook mogelijk naar Koningsplein 11a, 5038 WG Tilburg.

Bij formulieren die later binnenkomen, bestaat de mogelijkheid dat we de activiteit(en) niet kunnen vermelden in de WAK communicatie en dat willen we voorkomen.

publicatie: 06/02/2014
Vorige pagina