Nood-t-landing

Theaterkoor In Time uit Tilburg bestaat vijf jaar. Dit gaan wordt gevierd met de jubileumshow ‘Nood(t)landing ‘.

Een tipje van de sluier:
Een groep happy single vrouwen gaat op vakantie naar Ibiza met vliegmaatschappij Popul-Air, op zoek naar mannen. Op het vliegveld ageert een groep feministische demonstranten tegen dit soort reizen, waarbij vrouwen geëxploiteerd worden. Een moeder probeert haar dochter uit alle macht tegen te houden. Dan komt de knappe piloot voorbij en wordt alles anders……. En wat doet die Chinese toeriste bij dit gezelschap?

Deze theaterproductie is speciaal voor In Time geschreven door onze regisseur Maurice van Dinther. Samen met de dirigente Gerrie van Oirschot vormt hij het artistieke team voor deze productie.  Tijdens de voorstellingen worden we begeleid door onze vaste pianiste Eline van Vroonhoven en  de speciaal voor deze gelegenheid geformeerde Popul- Air Band.

Theaterkoor In Time bestaat uit 17 getalenteerde en enthousiaste vrouwen die graag zingen en daarbij een vleugje theater gebruiken. Daarmee onderscheiden we ons; het is meer dan zang met een beetje choreografie.  Alle muziek is drie- of vierstemmig en er worden ook solo’s en duetten gezongen. Ons repertoire bestaat uit lichte muziek en musicalnummers.

Benieuwd naar wat er verder gebeurt en hoe het afloopt? In Time nodigt je van van harte uit naar ons te komen luisteren en kijken bij een van onze voorstellingen. Voor verdere informatie en kaartverkoop: zie onze site: www.theaterkoorintime.nl

wanneer 7 november 2014 ,8 november en 9 november 2014
locatie Kunstbalie, Ringbaan Oost 8-17, Tilburg
entree € 12,50 via het contactformulier op de website
website http://www.theaterkoorintime.nl
amateurkunstgids Naar onze profielpagina
publicatie: 02/10/2014, categorie: ,
Vorige pagina