O Kerstnacht en Pro Luce

Stichting Muziek Nu nodigt uit om kerst eens anders te vieren. Met nieuwe muziek van eigen Tilburgse bodem. Samen met Jace van de Ven presenteert de stichting het O Kerstnacht; een eigen visie op het kerstverhaal door Jace van de Ven en een eigen visie op een kerstconcert. Het is meteen het startschot voor de eerste cd die de stichting uitbrengt, 'Pro Luce'. Hierop staan werken van de Tilburgse componisten Arjan van Baest en Evert van Merode, die uitnodigen om uitgevoerd te worden. Praktisch, klinkend en net dat beetje anders.

Stichting Muziek Nu, opgericht door deze twee enthousiaste componisten uit Tilburg, probeert de scheppende kunst in contact te brengen met de uitvoerende kunst en promoot en faciliteert de uitvoering van nieuwe muziekwerken. Met muziek op maat, vertrouwd en toch steeds verrassend maakt de stichting een verschil in de muziekwereld.

Reserveringen en bestellingen: www.muziek-nu.nl. Kaarten voor het concert kosten €7,50, cd à € 15,-. Zondag 22 december, 16:30 uur in de Pauluskerk, Heuvelstraat 141, Tilburg-centrum.

wanneer 22 december 2013 | 16:30 uur
locatie Pauluskerk, Heuvelstraat 141 Tilburg centrum
website http://www.muziek-nu.nl
publicatie: 12/12/2013, categorie:
Vorige pagina