Open Dag Factorium Podiumkunsten 2016

Altijd al iets willen doen met dans, theater, musical of muziek? Kom dan naar de Open Dag van Factorium Podiumkunsten op de hoofdlocatie in Tilburg! Je kunt op je gemak sfeer proeven, genieten van live muziek en dans- en theateruitvoeringen, openbare repetities bijwonen, instrumenten uitproberen en meedoen met allerlei lessen. Ook is er informatie verkrijgbaar over het nieuwe cursusaanbod in het komend seizoen 2016/2017.

Jong en oud, beginners en gevorderden en enthousiaste amateurkunstenaars die graag het professionele veld in willen stappen: ze kunnen allemaal terecht bij Factorium Podiumkunsten. Het lesaanbod is heel uitgebreid, het loopt uiteen van klassiek ballet tot Electronic Music Production.

Behalve het volgen van lessen is het via Factorium Podiumkunsten ook mogelijk om jezelf te laten zien op het echte podium. Gedurende het cursusjaar vinden er vele grote en kleine optredens plaats waarbij cursisten voor een breed publiek kunnen optreden. Plezier staat hierbij uiteraard voorop!

Foto: Saskia Smets, Mystery Theatertour Factorium Podiumkunsten

wanneer 18 september 2016 van 13.00 tot 16.00 uur
locatie Factorium Podiumkunsten, Koningsplein 11a
website http://www.factorium.nl
publicatie: 13/07/2016, categorie: ,,,,
Vorige pagina