Openbare repetitie L'Echo des Montagnes

Het opleidingsorkest van L'Echo des Montagnes bestaat nog geen jaar, maar heeft zich in die korte tijd ontwikkeld tot een gezellige club muzikanten, die eens per week repeteert en regelmatig in samenwerking met L'Echo des Montagnes optreedt. Kom kijken bij deze open repetitie om te zien of het opleidingsorkest ook iets voor jou is.


Om de leerlingen van Harmonie L’Echo des Montagnes meer gelegenheid te geven om samen muziek te maken met andere leerlingen heeft L’Echo des Montagnes een eigen opleidingsorkest. Dit opleidingsorkest repeteert op donderdag tussen 19:00 en 19:45 uur in het Koning Willem II-stadion

Het orkest staat onder leiding van Geerd Doomen. Geerd is al jaren hoornist binnen onze vereniging en studeert directie aan het Tilburgs Conservatorium.

Uiteraard repeteert het opleidingsorkest niet alleen. Gedurende het muzikale seizoen wordt ook een aantal uitvoering voor publiek gegeven, veelal in combinatie met het grote orkest. In 2012 was dit bijvoorbeeld een gezamenlijk slotconcert en een kerstoptreden in een Tilburgs winkelcentrum.

L’Echo des Montagnes richt zich met het opleidingsorkest uitdrukkelijk niet alleen op jonge muzikanten die pas begonnen zijn met hun muzikale loopbaan. Ook ‘ouderen’ die in hun jonge jaren muziek hebben gemaakt en nu weer overwegen een instrument ter hand te nemen kunnencontact op te nemen met L’Echo des Montagnes om de mogelijkheden te bespreken.?

wanneer 30 mei 2013 | van 19:00 tot 19:45 uur
locatie Willen II stadion, Goirleseweg 34, Tilburg
entree Gratis
website http://lecho.nl
publicatie: 11/04/2013, categorie:
Vorige pagina