Oproep: zangers/zangeressen gezocht voor optreden tijdens WAK


Zangers/zangeressen gezocht voor Blauwslotenlied WAK
Speciaal voor WAK Tilburg 2016 componeerde Harry Swinkels een textiellied over de Blauwsloten in Tilburg. Dit lied wordt elke dag van de WAK gezongen tijdens de BuurtBühne-Estafette in één van de wijkcentra in Tilburg (het stokje doorgeven). Art-fact zoekt rt-fact zoekt zangers/zangeressen, bandjes, koren of vocaal ensembles die dit lied willen zingen. Kun je één of meerdere dagen in de WAK? Meld je aan en geef kunst én de textielgeschiedenis door. Het is ook mogelijk hieraan een eigen optreden te koppelen (dit hoeft niet). Belangrijk: de indeling van koren/vocaal ensembles gebeurt op volgorde van aanmelding, dus zijn de dagen van je voorkeur nog beschikbaar, meld je dan aan. 

Praktische zaken
Het is een lied dat zowel een-stemmig als meerstemmig te zingen is. Ook zijn er mp3-bestanden beschikbaar om te repeteren (of eventueel voor de begeleiding wanneer deze niet beschikbaar is).
wordt er gewerkt aan een band om mee te kunnen repeteren. Vanuit Art-fact is er per optreden een bescheiden onkostenvergoeding beschikbaar.

Aanmelden
Meld je aan met de dag(en) van jullie voorkeur via Turn on JavaScript! ter attentie van Mariska van Beek (coördinator WAK Tilburg).

Data BuurtBühne-Estafette
Benieuwd naar de BuurtBühne-Estafette, klik door. 

#tilburgkorenstad

publicatie: 18/04/2016
Vorige pagina