Pop Up Galerie Willem II straat

Vandaag 13 november opent een Pop Up Galerie in de Willem II straat in Tilburg. Helaas is er ook in Tilburg sprake van leegstand in het winkelgegied. De Willem ll straat, één van de mooiste straten van Tilburg met zijn prachtige monumentale panden, kampt helaas ook met dit probleem.

Gelukkig slaan ook eigenaren en creatievelingen de handen in elkaar om dergelijke panden weer eens in het licht te zetten. Beeldend kunstenaar Inge Janssens trok de stoute schoenen aan en startte een plan om Willem II straat 58 in te richten. Dit pand met de leeuwenkoppen wordt nu voor twee maanden gebruikt als Pop Up Galerie.

Een prachtig kans om eigen werken in een mooie omgeving te exposeren. Met haar mixed media opleiding als achtergrond slaagt ze erin een divers aanbod neer te zetten. Een frisse aanblik waarin de werken ruimte krijgen. Inge wil graag dat mensen vooral laagdrempelig binnen durven stappen voor een kopje koffie en een praatje over wat haar inspireert en beweegt. Ze zal de dagen dat ze open is ook gewoon aan het werk zijn.

De Pop Up Galerie op de Willem II straat 58 opent donderdag 13 november haar deur en zal 3 dagen per week open zijn.

Openingstijden:
Donderdag, vrijdag en zaterdag van 11.00 - 17.00 uur
Eerste zondag van de maand tijdens kunstronde van  13.00-17.00

wanneer 13 november 2014
website http://www.schilderinge.blogspot.com
publicatie: 13/11/2014, categorie:
Vorige pagina